ЗДО №1, Сквирський ЗДО №1 ”Світанок”, Сквира
Київська область, Білоцерківський район

Консультація для вихователів

       29 листопада 2019 року вихователь логопедичної групи Ринтюк С.В. провела консультацію для вихователів Сквирського ДНЗ №1 «Світанок» на тему «Вимоги до програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт»

       Педагоги мали можливість детально ознайомитися з особливостями програми та можливостями її реалізації за допомогою розробленого навчально-методичного комплекту «Впевнений старт». У ході консультації вихователі опрацювали та отримали роз’яснення щодо використання всіх  складових НМК (Книга для вихователя,  Книга для дошкільника, Альбом з художньо-творчої діяльності, Книга для батьків, « Книжка щодня» хрестоматія літературно-художніх творів з методикою використання)

      Ринтюк С.С., продемонструвала на основі планування «Книги для вихователя» різні форми роботи з дітьми упродовж дня за певними темами.

      Вихователь має прагнути забезпечити впевнений і успішний старт дошкільників до перспектив майбутнього життя. Програма «Впевнений старт» спрямована на створення фундаменту успішності дитини в умовах Нової української школи.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *