ЗДО №1, Сквирський ЗДО №1 ”Світанок”, Сквира
Київська область, Білоцерківський район

З Днем дошкілля !!!

Шановні працівники закладів дошкільної освіти Сквирщини!

Вітаємо Вас з професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля!

 

Дитячий садок для малюків – перша школа життя. Той фундамент, який закладається у кожного з нас з самого дитинства, служить опорою і основою в подальшому житті.

Люди різних професій щодня довіряють Вам виховання своїх дітей. Ви не просто доглядаєте за малюками, Ви ведете дітей на початку життєвого шляху, міцно тримаючи за руку. Ви – надійні друзі малят, даруєте їм казку і віру в чудеса, вчите всього нового і цікавого, допомагаєте їм долати страхи і невпевненість в собі, навчаєте йти до кінця і домагатися своїх цілей, оточуєте їх турботою і любов’ю. Ви завжди готові пояснити, показати, допомогти, пробачити.

Мудрість і доброта, терпіння і розуміння, ентузіазм і натхнення — ось ті риси, які притаманні людям цієї професії.

З почуттям великої вдячності за Вашу невтомну працю, терпіння, наполегливість і професіоналізм бажаємо Вам міцного здоров’я і благополуччя, миру і творчого натхнення.

Нехай життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою та теплом рідних, а посіяні Вами зерна добра і милосердя проростають у серцях наших дітей. Нехай Ваша праця завжди буде успішною, почесною і по-справжньому шанованою.

 

 

 

Світлана РИЧЕНКО,                                                                        Наталія ЧЕРНЕГА,

начальниця відділу освіти                                                              голова міської організації Профспілки

Сквирської міської ради                                                                 працівників освіти і науки України

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *