ЗДО №1, Сквирський ЗДО №1 ”Світанок”, Сквира
Київська область, Білоцерківський район

Похід-прогулянка до міського парку

Туризм як нетрадиційна форма відпочинку та оздоровлення, формування життєвої компетентності набув сьогодні великого поширення.

13 листопада вихованці логопедичної групи Сквирського закладу дошкільної освіти №1 «Світанок» разом з вихователем Чернегою Н.С. та помічником вихователя Мельничук О.І., здійснили похід-прогулянку до міського парку.

Діти спільно з дорослими попередньо готувалися до походу: отримали знання про туризм, початкові туристичні навички, правила поведінки, основи безпеки, надання першої допомоги у поході, техніки подолання природних перешкод. Дізналися яке спорядження потрібно для походу, як вибрати маршрут, як вибрати одяг та взуття, які засоби гігієни потрібно взяти.

Похід викликав інтерес у дітей. На природі діти гралися, бігали, стрибали, не обмежуючи себе у рухах, закріпили назви дерев, які ростуть у парку, зібрали осінній букет з опалого листя.

У поході колектив дітей згуртувався, усі мали нагоду ближче поспілкуватися, ліпше зрозуміти одне одного.

Повернувшись з походу-прогулянки, діти влаштували справжній пікнік у груповій кімнаті. Нові враження та емоції переповнювали малят.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *