ЗДО №1, Сквирський ЗДО №1 ”Світанок”, Сквира
Київська область, Білоцерківський район

Екскурсія до Сквирського академічного ліцею №2

      08 листопада 2019 року вихованці старшої групи Сквирського ДНЗ №1 разом з вихователем Кекіль Є.О., практичним психологом Левчук С.С. та помічником вихователя Когутенко Н.М. відвідали Сквирський академічний ліцей №2. Екскурсію навчальним закладом провела заступник директора з навчально-виховної роботи Соболь Н. І.

      Саме відвідування дошкільниками школи допомагає найбільш успішно почати їм своє навчання і зробити більш плавним і безболісним перехід в «нове життя».

       Вихованці дитячого садка відвідали навчальні класи, спортивний зал, бібліотеку, кабінет інформатики. Діти з величезним задоволенням посиділи за шкільними партами, вправно пограли у комп’ютерні ігри, весело провели час з вчителем фізичного виховання, ознайомилися з біблотекою, із захопленням розглядали підручники та книги, відчули себе майбутніми школярами.

       Особливо важливою для майбутніх учнів є фігура першого вчителя, якого вони сприймають як надзвичайну людину. Майбутні першокласники познайомились з досвідченими вчителями Приходько Ж.М. та Григор’євою Т.В.

      Діти йшли зі школи з безліччю позитивних емоцій, величезним захопленням і бажанням повернутися в цю школу ще раз.

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *